Korang memang the BEST

Monday, February 21, 2011

saya sempat buat apam mekar...


hye kawan2!!!

siyesss lama sgt xupdate blog ni... rindu plak nk tunjuk masakan yg aku dah wat... kali ni, aku cuba wat resepi baru...mana aku dpt resepi tu????? haa.....nk tau, klik sini.... baru skali aku wat.. mula-mula aku ngat dah xjadi tau apam tu..coz xnk mekar pun...siyes weh sedih sgt... tp syukur sgt2, at least ada la satu dlm sejuta apam aku tu mekar...hahahaha!!!!bangga jap apam aku mekar...walau pun satu..( poyo kan..haha)..

sure korang rasa nk tgk mcm mana la rupa apam aku tu kan.. sweet jer tau kuih apam tue..hehehe.. moh ler kita usha kuih apam mekar aku tuh... mane la nk tau korang terliur bila tgk and nk cuba resepi tu...jom2..

nie la rupernyer kuih apam aku yg degil xmau mekar..xtau la mane silap aku..kalo korang tau, bleh la share ngn aku cam mana nk bg kuih apam ni kembang..puas aku pujuk kuih ni...dia xmau mekar gak...degil cam tuan yg wat kuih ni juga..hahahha...

korang penah tgk kuih apam yg ada nama??? hahaha..nie la version kuih apam aainaa...siap ada huruf lagi...cuba korang suaikan huruf2 tu...leh dapat x nama korang..huhuhu...

jeng...jeng...jeng....haaa!!!!!! nie la satu2nya kuih apam aku yg mekar...hahaha!!!

eh...eh...jgn jeles tau... huruf2 kt kuih apam ni bile gabung leh jadi nama aku..hahahahaa...!! ( tersangat la sengal)


korang mesti terpikir, sedap or x kuih ni....kalo korang nak tau, korang try la buat yer...senang jer...bahan pun simple....selamat mencuba...

3 comments:

zaaid (tuulang-lanzafame) said...

sampai hati kan tak bagi sikit.
heh. :D

Aainaa said...

hehehe...sbb buat xbyk pon...

tungkaran hati.blogspot said...

Blog marche….! Votre blog est super